Coda File System

clog not working....

From: Mike Branda <mike_at_wackyworld.tv>
Date: Thu, 28 Oct 2004 18:46:36 -0400
I finally got a working combination of coda today after compiling 6.0.5,
6.0.6 and 6.0.7.  What I ran into is what appeared to be a broken
vice-setup-scm script in 6.0.7 where it did not create the VSGDB file
due to some missing code.  I went to 6.0.5 from there but it didn't like
the rpc2 package and had a failure with rpc2portmap.  Finally I got
6.0.6 up and running on a SuSE 9.1 Pro box with the 2.6.5-7.104-default
kernel with one exception.  All the server init scripts work and codasrv
starts properly.  Venus also works and mounts /coda.  My problem is that
when I go to clog, I get this error "Unable to resolve addresses for
Coda auth2 servers in realm 'MyServerName' " from the shell and after
entering the default passwd "Invalid login (RPC2_FAIL (F))."  My server
is in a local peer to peer subnet that has no domain or DNS.  The
resolve is straight from /etc/hosts.  Both client and server are on the
same box to start with to get a working setup.  Any ideas??  all
processes appear to be running from a ps.

root       575     1  0 17:44 ?        00:00:00 auth2
root       584     1  0 17:44 ?        00:00:00 rpc2portmap
root       587     1  0 17:44 ?        00:00:00 updatesrv
root       591     1  0 17:44 ?        00:00:00 updateclnt -h
MyServerName
root       597     1  0 17:44 pts/1    00:00:00 /bin/sh
/usr/sbin/startserver
root       613   597  0 17:44 ?        00:00:00 /usr/sbin/codasrv
root       739     1  0 17:45 pts/1    00:00:00 venus

really, ANY ideas would be helpful!!  :^)

thanks in advance!!

Mike
Received on 2004-10-28 18:47:46